CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, August 23, 2012

kami kawan selamanya

next cerita!
muehehe~ini yang seronok ni kumpul-kumpul banyak cerita, then publis pada hari yang sama.terasa macam superbusy menaip banyak-banyak.hihi.  
kami kawan selamanya.bagi yang selalu follow blog saya, mungkin selalu lah jugak akan nampak wajah-wajah mereka ni.tapi bagi mereka yang baruu aje follow, this is my boyfriends and girlfriends.kami berkawan sejak sekolah rendah dan menengah, separate bila masing-masing behijrah masuk asrama tapi still jumpa kalau cuti, then sampailah universiti, which means now. awesome! 

baru-baru ni, ada gather semula since ramai student ipta cuti, so ambil kesempatan untuk jumpa semua, the 10 of us. kononnya nak buat photoshoot bagai sempena raya,.siap dipesan suruh pakai baju kurung and baju melayu lagi u olls..over gitu..mengalahkan artis dah rasa.haha. tadaaa..ini dia!

semangat habiss..ayu dan handsome kami semua..ecehh.. :)

then bila dah raya, confirm lah banyak jemputan open house,.and again, ambil gambar lagi.tapi this one tak cukup semua orang la,,.hehe.


see?
that's why saya kata, kami kawan selamanya. amin, insyaallah. ;)
i love you girlfriends and boyfriends! 

selamat hari raya! belated =)

haloo..ya allah, lama sangat tak sentuh blog..fuhh..fuhh..tiup habuk sikit, bersarang habis blog..hihi. agak2,adalah dalam satu sem tak update, kan3? ehe~sorry..since tak ada cerita yang menarik sangat nak update, so malas lah nak on blog.. ada jugak niat nak tutup blog,tapi macam sayang pulak..banyak kenangan.ecehh! :)

come with new stories, new experience, new with everything. new me maybe? :)

for starting, ramadhan dah pun berlalu, and hari dah hari keenam pun kita beraya.wishing all of you
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR BATIN.

ampun maaf dipinta sekiranya sepanjang perkenalan,ada salah dan silap,terlanjur perkataan atau perbuatan yang menyakitkan hati semua.sungguh, tak ada niat untuk buat semua tu.ampun ye? :) well, raya kali ni, beraya di kuala lumpur sahaja,. OWH WHY? dont ask me why, sebab tiba-tiba datang mood puan rohana nak beraya di KL. hihi. serious, rinduu sangat pada cousins di kelantan..hope to see all of you soon, raya haji, insyaallah. kalau tak balik beraya di kelantan, alamatnya gambar pun ciput ajelah untuk di publish.muehehe~ tadaaa~

gambar family, akan di upload secepat mungkin..sabaq na..

Tuesday, May 22, 2012

#101

sometimes life changes and get rough, but that's when you change yourself and become stronger..

before you search for the best things in life, you have to make the best of what you have already have..
syukur, alhamdulillah.. =)

To make your life simpler and easier, stop frustrating yourself from things that don't really exist..

to be continued

if everyone is your dear, the who's your special? 

Saturday, May 19, 2012

G.E.M.B.I.R.A

bersyukur dengan kehadiran mereka dalam hidup
bersyukur dengan setiap apa yang diperkatakan
bersyukur dengan setiap apa yang diungkitkan
bersyukur dengan setiap apa yang dipersoalkan

syukur tuhan, kerana saya ada mereka =)

p/s: please ignore kebulatan pipi ain syuhada..tak bulat pun,cuma sebab pakai tudungbawal, tu yang nampak bulat semacam aje..okay fine..tak nak mengaku diri dah semakin membulat.. hihihi..seronok bila dapat spent time dengan kawan-kawan.tak setiap hari dapat rasa happy macam ni, sebab banyak snagat benda yang perlu difikirkan dan kami tak sempat nak ber 'hu ha' sangat..ekeke~ so, bila dah ada masa untunk ber 'hu ha' kejap, we use that time wisely la..=)

i love you friends!